Sweden
Valutor:
  Logga in  |   Skapa konto    

Sekretesspolicy


Data vi samlar in ditt namn, fakturerings- och leveransadress, telefonnummer, e-postadress, banköverföring e-postadresser och kreditkortsinformation. Dessa data lagras i en säker databas och endast kan nås av den webbansvariga med personlig kodad information. Om du vill att informationen rättas eller tas bort du gör oss när som helst via e-post och låt oss veta vad du vill. Alla ansökningar kommer att slutföras inom en rimlig tid, kommer en bekräftelse till din e-post skickas så snart vi träffa din begäran.

Vår sekretesspolicy är strikt och är alltid effektivt. Du kan vara säker på att all information som lämnades på vår hemsida, alltid kommer vara konfidentiell. På grund av att informera dig om vår policy, vi främjar tillit, för alla, förmedla information, vare sig köpa eller specifika önskemål om information och medlemskap inloggning.

Vi använder den information du lämnar om dig själv när du är klar med en order eller annan begäran placering endast på begäran för din tillfredsställelse. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra begäran. Vi gör detta för den information som du anger om någon annan tillgänglig

när du lägger en order att leverera endast produkten och att bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra jobbet.

Du kan begära information om dig för att ta bort eller radera. För att skydda din integritet och säkerhet, vi vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.

Vi använder retur e-postadresser för att svara på e-post vi får. Sådana adresser används inte för andra ändamål och kommer inte att delas med tredje part. För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en lämplig användning av information, vi har på plats fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Copyright © 2019 www.chanialuu.se. Powered by Adidas
Du har IP-adress: 3.229.122.166